Skriva en bok?

Då har du kommit rätt! Vi på Nakna Boken hjälper dig så boken blir litterärt högkvalitativ, intressant att läsa, och får uppmärksamhet på rätt ställen.

Läs mer

Om

NB logga i sten ljus

Passion

Vi drivs av en passion för böcker; Avkopplande böcker, insiktsfulla böcker, känsloladdade böcker, farliga böcker, vågade böcker, böcker som förändrar världen. Vi läser böcker, vi skriver böcker och vi hjälper andra att utveckla sitt författarskap.

Vi drivs också av en passion för kommunikation och marknadsföring. Att strukturerat titta på hur man bäst når ut med sitt budskap och påverkar för att uppnå sina verksamhetsmål, vare sig det är att tjäna mer pengar, ändra beteenden eller skapa ökad samhällsnytta.

Pionjär

Nakna Boken är pionjär inom Litteraturmarknadsföring. Enkelt uttryckt arbetar vi i skärningspunkten mellan dessa två delar: litteratur och marknadsföring. Vi börjar med ett naket blad, tomma sidor som vi fyller till litterärt högkvalitativa böcker som fungerar som verktyg för att få medial uppmärksamhet och driva våra uppdragsgivares affärer. Förutom detta är vi agenter till författare, samt stödjer förlag med bl.a. säljstrategier och utbildning i litteraturaffären.

Väldigt spännande tycker vi att vara med på resan som kombinerar dessa två till synes oförenliga världar.

Välkommen med på tåget!