Skriva en bok?

Då har du kommit rätt! Vi på Nakna Boken hjälper dig så boken blir litterärt högkvalitativ, intressant att läsa, och får uppmärksamhet på rätt ställen.

Läs mer

Författare

bok_4

 

Vi vänder oss framför allt till dig som är författare och har gett ut några böcker, men inser att du behöver bli duktigare på den andra biten av ditt författarskap, den ekonomiska sidan.

Litteraturaffären

I dagens tuffa klimat där nästan alla vill bli författare, och de flesta tror att de kan, så är det inte tillräckligt att skriva bra. Nästan lika viktigt är att förstå hur allt från media fungerar till hur förlagen ändrat sitt sätt att göra affärer. Borta är den tid då man som författare skickade in sitt manus och sedan ordnade förlagen allt, det var bara att sitta ner och vänta på att bli intervjuad eller inbjuden till att prata och signera sina böcker. Idag krävs aktivitet från båda sidor. Vi kallar det för litteraturaffären.

Ditt eget förlag

En ökande antal författare har gått ett steg längre och agerar som sitt eget förlag. Då är en förståelse för litteraturaffären helt nödvändig redan från start att bokprojektet för att slutprodukten ska bli mer än en hyllvärmare.

Nakna Boken utbildar, coachar och konceptutvecklar bokens innehåll till författare som behöver stöd på denna resa. Olika lösningar beroende på den enskilde författarens behov och vilja. Hör av dig så går vi igenom dina speciella behov och ser vilken lösning som kan finnas just för dig.

 

“Almost anyone can be an author –
the business is to collect money and
fame from that state of being.”

A A Milne