Skriva en bok?

Då har du kommit rätt! Vi på Nakna Boken hjälper dig så boken blir litterärt högkvalitativ, intressant att läsa, och får uppmärksamhet på rätt ställen.

Läs mer

Författar­drömmar

Once upon a time2

Du bär på en historia. Det vet vi. Den om din tuffa uppväxt, framgångsrika karriär, originella farfar, nydanande ledarskapskoncept, minnesvärda resa, värsta nit, ja allt det du varit med om och lärt dig i livet. Funderar du på att berätta den?

Vare sig du kan skriva eller inte så hjälper vi dig med det. Det viktigaste är faktiskt inte att kunna skriva, utan att förstå vad boken ska innehålla och på vilket sätt den ska disponeras. Vad ska boken egentligen handla om? Det kallar vi för bokens koncept. Du vill säkert att din bok ska läsas och kanske också bli omskriven. Då måste den innehålla något som är relevant för din målgrupp, gärna med en medialt intressant vinkel. Du måste komma med något nytt. Tänk: Vilken bok är inte skriven, ännu?

Kontakta oss så berättar vi mer om processen fram till en bok: konceptutveckling, synopsis, manus, utgivning, och hur vi stöttat andra blivande författare i de olika stegen fram till deras böcker.

Det finns bara en sak som är värre än en dålig bok, det är boken som inte blev skriven.

Vad väntar du på?